A RUGAM CITITI CU ATENTIE SI INTEGRAL INAINTE DE A VIZITA SITE-UL. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTE CONDITII DE UTILIZARE VA RUGAM SA NU VIZITATI ACEST SITE DE INTERNET SI/SAU SA-L PARASITI IMEDIAT. CONTINUAREA VIZITARII SITE-ULUI IMPLICA AUTOMAT ACCEPTAREA CONDITIILOR DE MAI JOS.

I. CONDITII DE UTILIZARE

SC TEMAD CO SRL (denumita prescurtat Temad) a creat acest site care poate fi vizitat gratuit la adresa www.uhucreativ.ro (Site-ul), in vederea oferirii de informatii generale publicului larg despre brandul UHU, produsele comercializate in România, Parteneri.

Denumirea UHU este o marca inregistrată de Bolton Adhesive.

Orice persoana va decide in mod liber daca doreste sa viziteze Site-ul. Vizitarea Site-ului implica in mod automat si implicit acordul vizitatorului cu aceste conditii de utilizare. De asemenea prin vizitarea Site-ului persoana in cauza accepta ca aceasta vizitare se face exclusiv intr-un mod corespunzator cu legislatia romana aplicabila.

Anumite informatii despre produse, ilustratii si imagini continute în acesta pagina de internet au fost pregatite cu titlu de prezentare generala pentru o folosinta generala pentru paginile de internet ale firmei Trmad. In vederea obtinerii de informatii exacte orice persoana trebuie sa contacteze compania Temad.

II. ANGAJAMENTUL VIZITATORULUI SITE-ULUI

Orice persoana care acceseaza, vizualizeaza sau viziteaza site-ul se obliga sa foloseasca Site-ul in stricta conformitate cu aceste conditii de utilizare si intr-o maniera corespunzatoare si legala si numai in scopuri legale.

III. MODIFICAREA CONDITIILOR DE UTILIZARE

Temad isi rezerva dreptul oricand sa completeze, actualizeze, schimbe, modifice sau sa stearga orice informatie de pe site, precum si oricare sau toti termenii si conditiile de utilizare, sau sa impuna noi conditii sau termeni de utilizare. Orice astfel de amendamente, schimbari, modificari, stergeri sau adaugari vor fi efective imediat cu notificare prin afisare pe Site. Orice vizitare a Site-ului de catre orice persoana dupa o astfel de notificare va constitui acceptarea de catre utilizator a acestor schimbari, modificari, adaugari sau stergeri.

Temad isi rezerva dreptul oricand sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze vizitarea in parte sau in totalitate a Site-ului in orice moment, pentru orice motiv sau fara nici un motiv, si fara nici o notificare, sau obligatie.

IV. LIMITAREA RASPUNDERII

Utilizatorul accepta ca folosirea Site-ului se face in totalitate pe propriul ei/lui risc si ca toate Produsele, continutul si paginile de internet sunt prezentate cu titlul informativ si exemplificativ, fara nici o promisiune sau garantie de nici un fel. Produsele nu se pot comercializa pe Site.
Temad nu garanteaza disponibilitate imediata a Produselor.

Utilizatorul nu va avea nici o pretentie fata de Temad, aceasta aplicandu-se oricaror pagube cauzate de catre orice esec de performanta, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectare, intarziere in operare sau transmisie, virusare a calculatorului, cadere a liniei de comunicare, etc. Desi Temad va face eforturile necesare pentru a asigura siguranta continutului, utilizatorul ia la cunostinta faptul ca Temad nu poate exercita controlul asupra securitatii continutului care trece prin Site si Temad exclude orice obligatie de orice fel pentru transmiterea sau primirea de continuturi, de incalcare de orice natura. Temad nu este raspunzatoare pentru nici o defaimare, ofensiva sau conduita ilegala a altor utilizatori sau terte parti si al caror risc revine in totalitate utilizatorului. Temad nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, consecinte sau pagube speciale care apar din folosirea Site-ului sau posibilitatea de folosire a Site-ului. Temad nu este responsabila in nici un fel pentru actiunile utilizatorilor sau tertelor parti si nu va fi raspunzatoare pentru nici un continut transmis, incarcat, descarcat, afisat sau creat de catre alti utilizatori sau terte parti.

Utilizatorul accepta sa nu considere Temad responsabil pentru si impotriva oricarei plangeri facuta de catre o terta persoana rezultand din folosirea internetului si a acestui Site de catre Utilizator si referitor la toate pierderile (fie directe, indirecte, ca o consecinta sau altfel), costuri, actiuni, proceduri, plangeri, daune, cheltuieli (inclusiv costuri si cheltuieli legale rezonabile), sau obligatii, suferite sau asumate direct ca o consecinta a incalcarii sau neobservarii de catre Utilizator a acestor termeni si conditii.

Utilizatorul este obligat sa suporte toate cheltuielile si orice cheltuieli aditionale in legatura cu folosirea serviciilor de telecomunicatie care pot fi percepute de catre furnizorul de telefonie si/sau internet al Clientului.

V. LEGATURI CU ALTE PAGINI DE INTERNET

Site-ul poate contine legaturi catre pagini de internet ale unor terte parti. Aceste legaturi sunt date Utilizatorului ca un avantaj, si Temad nu detine nici un control asupra site-urilor de acest fel. Temad nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri externe si nu sprijina si nu este responsabila pentru continutul lor, reclama, produsele, sau alte materiale de pe sau disponibile pe astfel de site-uri. Temad nu îsi poate asuma responsabilitatea si nu poate garanta continutul altor pagini de internet la care Site-ul face referire în mod direct sau indirect. Vizitatorii viziteaza alte pagini de internet pe proprie raspundere si le utilizeaza în conformitate cu termenii si conditiile existente pe respectivele pagini de internet.

VI. DREPTURI DE AUTOR SI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Acest SITE este proprietatea SC Temad co SRL
Sediu social: Şoseaua Cristianului nr. 12, Brasov; jud. Brasov
Cod Postal 500053
E-Mail:office@temad.ro
Cod Unic de Inregistrare: 6620400; atribut fiscal Ro
Nr. de înregistrare la Registrul Comertului: J08/2951/1994

Temad acorda gratuit dreptul de accesare si vizitare a SITE-ului sau oricarei persoane cu capacitate deplina de exercitiu care este interesata. SC Temad Co SRL detine toate drepturile de autor cu privire la textul, imaginile, fotografiile, graficele, fisierele audio, fisierele animate, cele video si aranjarea lor pe Site. Acestea nu pot fi copiate pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, asa cum nu pot nici sa fie modificate sau publicate în cadrul altor site-uri. Orice vizitator se obliga sa nu modifice, publice, transmita, transfere, vanda, reproduca, distribuie, furnizeze, expuna, sau sa exploateze comercial in vreun fel orice continut sau sa incalce marca UHU care este marca inregistrata.

Temad isi rezerva dreptul sa includa pe site si sa transmita prin intermediul Site-ului informatii furnizate de catre Distribuitorii sai autorizati.

VII. MARCI INREGISTRATE

Denumirea UHU si logo-ul UHU sunt denumiri si marci înregistrate protejate. Utilizarea acestora necesita consimtamantul scris, expres si neechivoc al TEMAD. Orice utilizare neautorizata a marcii va fi sanctionata conform legii.

VIII. LEGEA APLICABILA

Prin accesarea acestui site, vizitatorul accepta ca orice disputa legata de acest Site este guvernata exclusiv de legislatia romana, iar Vizitatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a insantelor judecatoresti din Romania. Acest site internet poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Temad nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

IX. DATE DE CONTACT

Pentru orice aspecte legate de acest Site vizitatorii pot sa trimita un e-mail la adresa: E-Mail: uhucreativ@temad.ro