Lumea Oceanelor

Creează o dioramă cu tema Lumea Oceanelor, folosind și produse UHU și participă la concurs.

Concursul s-a încheiat.

Vezi aici proiectele înscrise.

Regulament

Ce trebuie să faci:

Accesați pagina web http://www.temad.ro/compania/noutati/uhu-lumea-oceanelor, completați și trimiteți formularul de înscriere.

Realizați în clasă, impreună cu elevii, activitatea „Lumea Oceanelor” până la data de 7 Noiembrie 2017.
Trimiteti 4 fotografii cu oceanele realizate și grupele de elevi prin e-mail la adresa uhucreativ@temad.ro până la data de 12 Noiembrie 2017.
Primii 150 de Participanți vor primi gratuit materialele pentru desfășurarea activității. Ceilalți Participanți pot să participe la concurs dacă descarcă și tipăresc șabloanele de hârtie și achiziționează produsele UHU necesare realizării activității;
Produsele UHU necesare desfășurării activității sunt: UHU stic, UHU pen sau UHU twist & glue, UHU patafix.
Prin înscrierea la concurs, Participantul își exprimă acordul ca fotografiile trimise să fie făcute publice prin afișarea pe pagina de facebook UHU România https://www.facebook.com/uhuRomania/
Fotografiile trimise de către participanți vor fi încărcate pe pagina de facebook UHU România până la data de 16 Noiembrie 2017.
 
Desemnarea căștigătorilor
Pentru desemnarea finaliștilor se va realiza concurs de like-uri care va începe în data de 16 Noiembrie 2017 și se va încheia la data de 23 Noiembrie 2017 orele 9.00.
Partipanții clasați pe primele 10 poziții în ordinea numărului de like-uri se vor califica la etapa finală.
Cei 3 câștigătorii vor fi desemnați de către un reprezentant al organizatorului, dintre cei 10 finaliști, în funcție de următoarele criterii: originalitate, creativitate, aspect general.
Lista cu câștigătorii se va publica în data de 27 Noiembrie 2017 pe site-ul www.temad.ro și pe pagina de Facebook UHU România.
Premiile se vor acorda numai dacă Participanții declarați câștigători au strâns minim 100 de like-uri.
Premiu: Masă foosball UHU
Număr premii: 3
Valoarea unitară (TVA inclus): 400 lei
Valoarea totală brută a Premiilor oferite în cadrul Campaniei este de 1.200 lei (TVA inclus).
Abonează-te la newsletter
Acest website folosește cookie-uri pentru facilitarea accesului și livrarea multiplelor funcționalități. Dacă veți continua să navigați, vom considera că ați acceptat folosirea acestora. inchide